Kahramanmaraşlı minikler hem eğleniyor hem öğreniyor

Çocuklar, ara tatilin son gününde Büyükşehir Belediyesinin 'Çok Şirin Patiler' adlı müzikal tiyatro gösterisiyle eğlenceye doydu. NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlenen minikler, bir yandan da yeni bilgiler edindi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu’nda tiyatrodan söyleşiye, okur - yazar buluşmasından konferansa çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik etkinliklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. 

Bu kapsamda, ara tatilin son gününde ‘Çok Şirin Patiler’ adlı müzikal tiyatro gösterisi minik izleyicileri için sahne aldı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteriyi çocuklar büyük bir ilgi ve heyecanla takip etti. 

Hayvanlar âleminin birbirinden şirin karakterlerinin maceralarını konu alan gösteri, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluk, arkadaşlık, paylaşma gibi konularda eğitici mesajlar vermeyi ihmal etmedi. 

Büyükşehir Belediyesinin çocuklar için çok faydalı ve eğlenceli etkinlikler düzenlediğini belirten ebeveynler, çocuklara gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme