KİÜ'den İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Kafalı'ya plaket

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Adem Kafalı'ya Genel Sekreter Vekilliği görevinde bulunduğu süre zarfında gösterdiği çalışmalar dolayısıyla plaket takdim etti.

Üniversite Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda Kafalı’nın plaketini veren Rektör Özgül, “Hepinizin bildiği gibi üniversitemizin kuruluşundan bu yana tüm çalışanlarımız ellerinden geldiğince gayret göstermektedirler. Adem Bey’de bu güne kadar hem İdari İşler Daire Başkanlığı görevinde hem de Genel Sekreter Vekilliği sırasında başarılı işler çıkardı. Ben bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve bu plaketi takdim ediyorum. Bundan sonraki süreçte Genel Sekreter Vekilliğine devam edecek olan Cemil Toktay’a da başarılar diliyorum. İnşallah elbirliği ile üniversitemizi ülkemizin en saygın ve başarılı üniversitelerinden biri haline getirmeye çalışacağız” dedi.

KİÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Küçükönder ve Prof. Dr. Nuri Kahveci ile Genel Sekreter Vekili Cemil Toktay ve Daire Başkanlarının da katıldığı toplantıda, bundan sonraki süreçte atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Bakmadan Geçme