KMSMMMO, deprem şehitlerini andı

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerde kaybedilenleri anmak ve toplumu bir araya getirmek amacıyla duygusal bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Oda binasında gerçekleştirilen etkinlikte, öncelikle Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Katılımcılar, depremde hayatını kaybedenler için dua etme ve onların ruhlarına hitaben Kur'an okumalarını dinleme fırsatı buldu.

Ardından, helva ikramıyla birlikte katılımcılar arasında dayanışma ve birlik duygusu pekiştirildi. Helva, geleneksel bir uygulama olarak, acıları paylaşma ve birlikte hüzünlenme amacını taşıyarak etkinliğe anlam kattı.

Deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum

KMSMMMO Başkanı Kalın, program sonrası yaptığı açıklamasında: “Ben öncelikle 6 Şubat depremlerinden hayatını kaybeden başta meslektaşlarımız olmak üzere tüm Deprem Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilemek istiyorum. Bugün burada, depremlerde kaybettiğimiz sevdiklerimizi anmak ve onların hatırasını yaşatmak için bu önemli programı düzenledik. Rahmetle yad ettiğimiz sevdiklerimizin ruhlarına dua etmek ve onların huzur içinde olmalarını temenni etmek için bir araya geldik.

Yaşadığımız acıyı paylaşmak ve birlikte hüzünlenmek adına, 6 Şubat depremlerinin seneyi devriyesinde bir araya geldik. Depremlerde kaybettiğimiz sevdiklerimizi geride bırakırken, birlikte yaşadığımız zorluklar karşısında birbirimize destek olmanın ve dayanışma içinde olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlamış bulunuyoruz.

Bu anma programına katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte yaşadığımız her an, acıları paylaşma ve dayanışma içinde olma kültürümüzü daha da güçlendiriyor. Hepinize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği bu anma programı, depremin etkilediği topluluğun bir araya gelerek birlik ve dayanışma içinde olduğunu gösterdi. Toplumun birlikte yaşadığı zorluklar karşısında birbirine destek olma ve acıları paylaşma kültürü, bu tür etkinliklerle daha da pekiştirilmekte ve toplumun dayanışma ruhunu güçlendirmektedir.

Bakmadan Geçme