Medine Pazarı anlayışımızı ve davamızı sürdürmeye devam ediyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 108. Dünya Genel İdare Kurulu, Antalya'da gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın yanı sıra 72 Şubeden 400'e yakın üyenin katılım sağladığı programa yurt içi ve yurt dışı Şube Başkanları da katıldı.

MÜSİAD 108. Dünya Genel İdare Kurulu Toplantısı, MÜSİAD Antalya ev sahipliğinde gerçekleşti. Yurt içi ve yurt dışından Şube Başkanlarının ve üyelerin katıldığı toplantı iki gün boyunca devam etti. Dünya Başkanlar Toplantısı ve tüm komisyonların eş zamanlı toplantılarıyla süren programda, 2023 yılındaki faaliyetler değerlendirilirken 2024 yılına dair de yapılacak projeler ele alındı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın 2024 yılı içerisindeki projelerinden bahsederek kısa bilgiler verdi. Konuşmasının devamında Asmalı, şu sözleri söyledi: “MÜSİAD, bir öze dönüşün ve köklerini arama isteğinin bir neticesidir. MÜSİAD’ın kuruluşu, Medine Pazarı anlayışının bu topraklarda filizlenmesi ve kök salmasıdır. Bizler MÜSİAD olarak birlikte çalışmanın, helal kazancın ve “biz” anlayışı ile birlikte kazanmanın felsefesi ile yolumuza devam ediyoruz. Çünkü MÜSİAD demek; ülke ve halkın menfaatini her zaman ve her şartta ön planda tutmak demektir.

MÜSİAD demek; Türkiye’nin güçlü bir ülke olarak dünyada yerini alması için çalışmak ve mücadele etmek demektir. Çünkü MÜSİAD demek; bir olmak, birlik olmak ve beraber olmak demektir. 1990 yılından bugüne, yaptığımız faaliyet ve etkinliklerle her sene, bir önceki yılın üstünde bir performans sergilemek hedefiyle çok çalışıyoruz. MÜSİAD ruhu öyle bir ruh ki, her yeni gelen üyemiz bolluk ve bereketiyle gelirken; açtığımız her yeni şube ve irtibat noktamız bizleri medeniyet davasında bir adım daha öne çıkarıyor. Uluslararası İş Forumlarımızla, Vizyoner toplantılarımızla, fuarlarımızla, verdiğimiz ödüllerle, yaptığımız sektörel toplantılarla, düzenlediğimiz uluslararası iş zirveleri ve organizasyonlarımızla Medine Pazarı anlayışımızı ve medeniyet davamızı sürdürmeye gayret ediyoruz. İnşallah 2024 yılında da bu nitelikli projelerimizi ve fuarlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Bakmadan Geçme