Şehit aileleriyle kent protokolü iftarda bir araya geldi

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü'nde Ramazan ayı vesilesiyle Kahramanmaraş'ta şehit aileleri iftar programında bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan iftar programında, Vali Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı.
 
Şehitleri Anma Günü ve Ramazan ayının manevi atmosferinde iftar sofrasında şehitlerimizin kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Vali Ünlüer, “Şehitlerimizin aileleri bizlere Şehitlerimizin emaneti, bizler de emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftar soframızı şereflendirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.” diye konuştu.
 
Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, şehit ailelerine hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme